24 Νοεμβρίου 2012

ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ, ΕΥΓΟΝΙΚΗ ΚΑΙ WATSON.

Έπεσαν οι φυλλάδες της Νεας Εποχής να κατασπαράξουν τον Watson που είπε:
"Είμαι βαθιά απαισιόδοξος για το μέλλον της Αφρικής διότι όλες οι αναπτυξιακές πολιτικές μας βασίζονται στην παραδοχή οτι το διανοητικό επίπεδο των μαύρων είναι ίδιο με το δικό μας, παρότι όλα τα τέστ δείχνουν οτι αυτό δεν ισχύει. Όλοι όσοι απασχολούν μαύρους εργαζόμενους ξέρουν περί τίνος πρόκειται".

Λοιπόν όλη τη φασαρία που δημιουργήθηκε είχε το εξής αποτέλεσμα: Η υποψία οτι οι μαύροι υστερούν ελαφρώς σε διανοητικό επίπεδο (έναντι των λευκών) ενισχύθηκε!

Νά και οι λόγοι:

1) Επιτέθηκαν στον Watson όλες οι φυλλάδες της Νέας Εποχής. Είναι γνωστό οτι η Νέα Εποχή θέλει πολλαπλασιασμό των βλακών. Εάν διακηρύξει οτι οι μαύροι υστερούν σε νοημοσύνη θα λιγοστέψουν οι μικτοί γάμοι και θα επιβραδυνθεί η υποβάθμιση της λευκής φυλής.

2) Ο Watson μίλησε για κάποια τέστ. Καμμία φυλλάδα δεν μπήκε στον κόπο να ρωτήσει τον νομπελίστα βιολόγο ποιά είναι αυτά τα τέστ και να τα παρουσιάσει στο ευρύ κοινό. Άρα η Νέα Εποχή γνωρίζει τα τέστ, γνωρίζει οτι αποδεικνύουν καθαρά αυτό που λέει ο Watson και γι' αυτό δεν μιλά καθόλου "για την ταμπακιέρα".

3) Ο Watson είπε οτι όσοι απασχολούν μαύρους εργαζόμενους ξέρουν περί τίνος πρόκειται. Οι φυλλάδες δεν μπήκαν στον κόπο να ρωτήσουν κανέναν εργοδότη μαύρων για να μας πεί τη γνώμη του. Άρα η Νέα Εποχή ξέρει τί συμβαίνει και γι' αυτό στρέφει τη συζήτηση αλλού.


Αντιγράφω απο την νεοταξική φυλλάδα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ της 10-11-2007:

"Το 1988 το αμερικανικό κράτος διορίζει τον Watson επικεφαλής του εξαιρετικά φιλόδοξου και σύνθετου προγράμματος για την αποκωδικοποίηση του ανθρώπινου γονιδιώματος. Ο διακεκριμένος επιστήμονας παραιτείται απο τη θέση αυτή το 1992, επιδεικνύοντας ηθική αδιαλλαξία απέναντι στις προσπάθειες τόσο του δημόσιου Εθνικού Ινστιτούτου Υγείας, όσο και ιδιωτικών εταιρειών να πατεντάρουν γονίδια.
- Οι άνθρωποι δεν μπορούν να διεκδικούν καμμία ιδιοκτησία πάνω στους νόμους της Φύσης.
διακηρύσσει χειροκροτούμενος απο τους συναδέλφους του".

Τί βλέπω εδώ: Οι φυλλάδες της Νέας Εποχής δεν ενοχλούνται ιδιαίτερα απο τις ΠΡΑΞΕΙΣ των εταιρειών που θέλουν να πατεντάρουν γονίδια. ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΓΝΩΜΗ όμως τους ενοχλεί ιδιαίτερα! Να υποθέσω οτι το οικονομικό κατεστημένο του ξεπληρώνει τώρα εκείνη την "ανυπακοή" του το 1992;


Απο την ίδια φυλλάδα ιδού και οι γνώμες και άλλων που είπαν παραπλήσια με τον Watson:

1) Ο Βρετανός βιολόγος και πρώτος διευθυντής της UNESKO: " Για να έχουμε αποφασιστική πρόοδο ως προς την αποτελεσματικότητα των εθνών και του κόσμου, δεν θα 'πρεπε να στηριζόμαστε σε τυχαία μέτρα εναντίον των πολιτικών και κοινωνικών συμπτωμάτων, ούτε σε αυτοσχεδιασμούς παγκόσμιας πολιτικής, ούτε καν στη βελτίωση του εκπαιδευτικού συστήματος. Όλο και περισσότερο πρέπει να ασχολούμαστε με τη βελτίωση ΤΗΣ ΓΕΝΕΤΙΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΡΟΣΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ"

2) Η θεμελίωση της ευγονικής ανήκει στον εξάδελφο του Δαρβίνου, Σερ Φράνσις Γκάλτον, και στους αρχικούς υποστηρικτές του ανήκουν προσωπικότητες όπως ο Μπέρναρ Σο, ο Γκράχαμ Μπέλ και ο Αμερικανός πρόεδρος Τίοντορ Γουίλσον, ο οποίος το 1923 δήλωνε: "Αντιλαμβανόμαστε οτι αποτελεί θεμελιώδες και αναπόδραστο καθήκον του καλού πολίτη, που είναι απο καλή γενια, να μεταβιβάσει το αίμα του στους απογόνους του. Τίποτα δεν μας υποχρεώνει να επιτρέπουμε την αναπαραγωγή ανθρώπων απο κακή γενιά. Πρέπει να υποβάλλουμε σε στείρωση τους εγκληματίες, να εμποδίσουμε τους διανοητικά αδύνατους να αφήσουν πίσω τους απογόνους".

Στη ίδια φυλλάδα (που δεν βγάζει άχνα για τα εγκλήματα των εβραίων στην Παλαιστίνη) υπήρχε (σαν παράδειγμα προς αποφυγήν) και αφίσα των ναζί που προπαγάνδιζε την ευθανασία των γενετικά προβληματικών διότι κόστιζαν 60.000 μάρκα (ετησίως;) στη Γερμανία.

Το παραπάνω κείμενο είναι από την ιστοσελίδα http://www.geocities.com/polit2006/index.htm και γράφτηκε το Νοέμβριο του 2007. Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα δεν υπάρχει πλέον καθώς το  Geocities έχει κλείσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου