25 Ιουνίου 2014

Αυτή είναι η παιδεία στη σημερινή μαρξιστική Νότια Αφρική: Καθηγητής σε κολέγιο δεν ξέρει να διαβάζει!!!

Τα πανεπιστήμια της Νοτίου Αφρικής κατά την εποχή του Απαρτχάιντ, φημίζονταν για την υψηλή ποιότητα παιδείας που προσέφεραν καθώς και για τους πετυχημένους απόφοιτους. Δεκάδες πετυχημένοι επιστήμονες αποφοίτησαν από τα Νοτιοαφρικανικά πανεπιστήμια, και πολλοί διακρίθηκαν με βραβεία παγκόσμιας αναγνωρισιμότητας, όπως τα βραβεία Templeton και Νόμπελ.

Από το 1994, οπότε και ο Μαντέλα επέβαλλε τον μαρξισμό σε αυτήν την ευημερούσα χώρα, όλα άρχισαν να καταρρέουν. Η υγεία, οι εργασιακές συνθήκες, η παιδεία και η κοινωνική ανισότητα ήταν οι πρώτοι τομείς που κατέρρευσαν. Τα στατιστικά για το AIDS και την εγκληματικότητα περιγράφουν ακριβώς την κατάσταση στη Νότια Αφρική.

Τα στελέχη του ANC κατέλαβαν υψηλά αξιώματα βάσει της θέσεις τους στο κόμμα και όχι με βάση την αξία τους, όπως συμβαίνει άλλωστε σε όλα τα μαρξιστικά καθεστώτα (συμπεριλαμβανομένης και της μεταπολιτευτικής Ελλάδας). Έτσι, μετά το βίντεο από την κηδεία του Μαντέλα όπου ο διερμηνέας για τους κωφούς δεν είχε ιδέα από τη νοηματική γλώσσα, έρχεται στη δημοσιότητα βίντεο με καθηγητή που διδάσκει σε κρατικό κολέγιο και δεν γνωρίζει υποτυπώδη αγγλικά (!!!).

Το παρακάτω βίντεο δείχνει την κατάντια στην οποία έριξε το άλλοτε λαμπρό εκπαιδευτικό σύστημα της Νοτίου Αφρικής η μαρξιστική συμμορία του Μαντέλα:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου